XTRASPACE FEEST & TENTENVERHUUR
MENEN • XtraSpace is uw partner bij het huren van allerlei feestmateriaal.

Bent u op zoek naar feestmateriaal of een partner voor de organisatie van een familiefeest (geboorte-, communie-, lentefeest of gewoon een tuinfeest), een bedrijfsevenement of andere evenementen (beurzen, kerstmarkten, braderieën), dan kunt u bij ons terecht.

XtraSpace is een jong bedrijf, bruisend van ambitie. Wij richten ons op het verhuren van feestmateriaal of we nemen de totaalorganisatie van uw event in handen. In ons verhuurgamma bieden we verschillende types tenten aan, passend bij uw event. Ook voor de inrichting van uw feesttent of feestzaal kan je bij XtraSpace terecht. Onder de noemer tenten vind je in onze feestmaterialengids plooi- of partytenten, ster-, stretch- en pagodetenten, dewelke kunnen afgewerkt worden met een partyvloer. Buffet-, receptietafels, olievaten en allerlei stoelen vullen de lijst verder aan.
Om u in koude dagen te verwarmen hebben we terrasverwarming, vuurkorven en -schalen ter beschikking. De dranken kunnen optimaal gekoeld worden in onze XtraSpace bakfrigo’s en koelwagens.
Bepaalde wensen of dromen? We helpen ze graag te verwezenlijken.

Met ons materiaal van uitstekende kwaliteit en onze goede service zijn wij een ideale feestpartner voor alle gelegenheden.
mail ons
0032.499 14 60 92
Edgar Tinelstraat
8930 Menen
breng me hierheen